Casper

Casper is een prachtige gitzwarte kat met een geweldige uitstraling en woont samen met zijn baasjes in Spanje en hoewel zijn beide baasjes goed voor hem zorgen, is Casper eigenlijk dol op maar een van hen. Nou hebben ze ook wel een heel speciale band, dat vind zijn baasje ook, alsof ze elkaar begrijpen .........

De band is zelfs zo hecht dat Casper zich ook gewoon bij zijn baasje manifesteerd, als deze een coachingsopleiding geeft in Nederland!

Aan de ene kant vindt het baasje het vervelend naar zijn partner dat Casper niet eenzelfde band met hem heeft en hij vindt het vervelend dat Casper het zonder hem moet doen, als hij in het buitenland cursus geeft. Aan de andere kant voelde hij zich ook wel erg gevleid door Casper. Maar goed, zou Casper dan niet beter af zijn met een vriendje erbij?

Daar was dus geen sprake van. Casper kon toch gewoon contact maken met zijn baasje als hij dat wilde. Zijn baasje moest alleen leren dat hij ook voor hem openstond, als hij zich meldde, maar dat ging nu wel goed komen. Hij moest een beetje om het baasje lachen, want hij had best af en toe het gevoel dat ze contact hadden met elkaar, maar durfde het gewoon niet te geloven.

Nee hoor, hij had helemaal geen zin in een 'vriendje', moet je er nog leuk tegen doen ook. Bovendien hielp hij het baasje ook met z'n werk: het baasje wilde zichzelf nogal eens voorbij lopen en hij zorgde ervoor dat hij tijd voor zichzelf nam en op tijd stopte met het werk.

Het mag duidelijk zijn dat er geen kat bijgekomen is.


<-- Vorige     Volgende -->